top of page

Activiteiten

exam2.jpg
IMG_0797_edited.jpg

Jiu Jitsu lessen

Voor jeugd van 8 - 16 jaar en voor volwassenen (16 jaar en ouder) zijn er twee keer in de week jiu jitsu lessen. De lessen bestaan uit een combinatie van conditie verbetering, technische jiu jitsu vaardigheden, zelfverdediging en voorbereiden op het jiu jitsu examen. 

Afhankelijk van de voortgang van de leden, nemen we maximaal 2 keer per jaar een examen af, om te beoordelen of het lid door kan gaan naar de volgende slip of kyu-graad (band).

Clinics

Voor groepen (scholen, bedrijven en andere organisaties organiseren we, op aanvraag, een of meerdaagse clinics. Introductie in Jiu Jitsu, zelfverdediging of, in samenwerking met Chucky's Gym en Yawara Judo, een introductie in vechtsport, waar de deelnemers kennis kunnen maken met kickboksen, judo en Jiu Jitsu.

Bedrijven

Haal meer uit uw strategie overleg, hei-sessies, kennismakingsdagen, start van het nieuwe jaar door uw overleggen af te wisselen met (introductie) jiu jitsu activiteiten op de mat. In onze sportcentrum is ruimte voor overleg in meerdere groepen en voor plenair overleg. Dit afgewisseld met activiteiten op de mat en een informele sfeer, draagt er zorg voor dat u meer resultaat behaalt uit uw overleg sessies. Indien gewenst kan er voor lunch gezorgd worden.

Activiteit kan ook op uw locatie verzorgd worden.

Hou je conditie op peil

Voor sportclubs / verenigingen met een zomer- of winterstop, die gedurende die stop toch hun conditie op peil willen houden, bieden we de mogelijkheid om gedurende de zomer- of winterstop een keer per week een combinatie training "conditie & jiu jitsu/zelfverdediging te volgen, zodat na de stop de teamleden op hetzelfde niveau door kunnen trainen. 

bottom of page